Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Made by Chan zijn van toepassing op alle producten en diensten die aangeboden worden via de website en op de markt.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met Made by Chan. Door producten en diensten bij Made by Chan te bestellen en te betalen, geeft u tevens aan dat u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden.

Made by Chan heeft het recht de algemene voorwaarden te wijzigen. De laatste versie van deze algemene voorwaarden is altijd beschikbaar via deze webpagina.

Definities
In deze voorwaarden wordt verstaan onder:
1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;
2. Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt voor doeleinden die verband houden met zijn handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit;
3. Dag: kalenderdag;
4. Duurovereenkomst: een overeenkomst die strekt tot de regelmatige levering van zaken, diensten en/of digitale inhoud gedurende een bepaalde periode;
5. Herroepingsrecht: de mogelijkheid van de consument om binnen de bedenktijd af te zien van de overeenkomst op afstand;
6. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten, (toegang tot) digitale inhoud en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;
7. Overeenkomst op afstand: een overeenkomst die tussen de ondernemer en de consument wordt gesloten in het kader van een georganiseerd systeem voor verkoop op afstand van producten, digitale inhoud en/of diensten, waarbij tot en met het sluiten van de overeenkomst uitsluitend of mede gebruik gemaakt wordt van één of meer technieken voor communicatie op afstand;
8. Modelformulier voor herroeping: het in Bijlage I van deze voorwaarden opgenomen Europese modelformulier voor herroeping. Bijlage I hoeft niet ter beschikking te worden gesteld als de consument ter zake van zijn bestelling geen herroepingsrecht heeft;

1. Identiteit van de ondernemer
Made by Chan
Grooten sloot 39;
2661 SN Bergschenhoek;
Telefoonnummer: 0031653414730
E-mailadres: madebychan@outlookcom
KvK-nummer: 70769362
Btw-identificatienummer: NL001797934B13

2. Producten
Made by Chan verkoopt (handgemaakte) babyaccessoires en speelgoed. Daarnaast verzorgt Made by Chan workshops bij babyshowers.

3. Prijzen
De prijzen op de website van Made by Chan zijn vaste prijzen van de aangeboden producten en diensten. De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief handeling- en verzendkosten.

4. Betaling
4.1 IDEAL
U dient uw bestelling vooruit te betalen per IDEAL, u kunt het overmaken door middel van overboeking.

4.2 Babyshower workshop
Bij de workshops kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden om te betalen:
- Contant op de dag zelf
- Via pin op de dag zelf
- Vooraf overmaken (dit dient dan wel op de rekening te staan de dag voor de workshop)

4.3 Betalen bij afhalen
U kunt betalen bij afhalen (locatie Bergschenhoek). Dit kan contact of via pin. U dient een afspraak te maken voor het ophalen van de bestelling.

4.4 Achteraf betalen
Wilt u achteraf betalen dan dient u voor de optie: bestelling ophalen te kiezen tijdens het bestelproces.
Let op: u dient zelf u bestelling op te komen halen in Bergschenhoek deze wordt bij deze gekozen optie niet verstuurd.


5. Verzendingen en verzendkosten
5.1 Verzending
Producten worden binnen Nederland verzonden met een track en trace nummer om vermissingen tegen te gaan.
Made by Chan zal zorgdragen dat de bestelling, goed verpakt wordt verzonden. Producten worden verzonden via DHL of PostNL. Made by Chan kan niet aansprakelijk zijn voor het verkeerd uitvoeren van de diensten van DHL en PostNL.

5.2 Verzendkosten binnen Nederland
Het tarief voor het versturen van brievenbuspost is 3,95 euro en voor pakketpost 5,75 euro in Nederland. Bij een bestelling hoger dan 100 euro worden geen verzendkosten berekend.

5.3 Verzendkosten binnen België
Verzenden naar Belgie kost 7 euro.

5.4 Afhalen van de bestelling
Bij het op afspraak afhalen van producten in Bergschenhoek worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

6. Levering
Uw bestelling van Made by Chan wordt binnen 2 tot 28 werkdagen (tenzij anders vermeld staat bij het product) na ontvangst van uw betaling verzonden. Over de ontvangst van uw betaling en de verzending van uw bestelling wordt u per e-mail geïnformeerd. Bij een bestelling met producten met verschillende levertijden moet er altijd rekening gehouden worden met de langste levertijd.
Wij leveren het product af op het adres dat bij de bestelling is opgegeven. Het adres kan niet meer gewijzigd worden als het pakket al is verzonden.

6.1 Afwijkende levertijd
Vanwege drukte en omdat de producten van Made by Chan handwerk zijn kan de levertijd soms iets langer zijn, u wordt hiervan vooraf op de hoogte gesteld. Indien dit na 28 werkdagen is, dan kunt u ons verzoeken om:
A. het bedrag dat u voor het product heeft betaald terug te laten storten;
B. een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.

7. Annulering
Made by Chan accepteert een annulering tot het moment dat de betaling is bijgeschreven.

8. Retourneren en ruilen
Bent u onverhoopt niet tevreden met het product van Made by Chan? Dan mag deze binnen 14 dagen geretourneerd worden. De 14 dagen retourrecht starten op de dag dat u uw product heeft ontvangen. U dient vooraf per email melding te maken van het product wat geretourneerd moet worden (opgaaf van reden is niet nodig). Hierop zult u een formulier van herroeping ontvangen. Als dit formulier volledig ingevuld terug is gemaild naar madebychan@outlook.com mag u het product retour sturen in originele staat.
Let op: verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.
Als Made by Chan het product in originele staat heeft ontvangen wordt binnen 14 dagen het bedrag terug gestort op u rekening.
Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt behouden, moet er zorgvuldig omgegaan zijn met het product en verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt behouden.

8.1 Uitzondering retourneren
Bij de volgende producten geldt geen retourrecht:
A. Op=op en afgeprijsde artikelen
B. producten op maat
Alle producten die op maat naar wens en/of instructie zijn gemaakt mogen niet geretourneerd worden. Daarnaast kan ook het bedrukte speelgoed van Little Dutch niet geretourneerd worden. Andere voorbeelden zijn: een naamslinger, bijtring met naam of een mobiel voor de babykamer waarvan de kleuren en figuren aangepast zijn naar wens en/of instructie.
Van te voren worden al u wensen uitvoerig besproken. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over het product wat Made by Chan heeft geleverd kijken we samen naar een passende oplossing.

9. Aansprakelijkheid
Made by Chan kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door Made by Chan verkochte producten.

9.1 Producten
Onze product foto`s zijn slechts voorbeelden. Made by Chan streeft ernaar om elk product te leveren zoals getoonde voorbeeldfoto`s. Made by Chan behoudt zich het recht om veranderingen in kleur en materiaal aan te brengen indien getoonde voorbeelden niet meer leverbaar zijn.
Vilt producten kunnen verkleuren in de zon. Wij adviseren daarom om vilt producten niet op een zonnige plek te hangen. Mocht dit wel het geval zijn kunnen wij u hier niet in tegemoet komen.

De producten van Little Dutch die bedrukt zijn met stickers zijn uitsluitend te gebruiken als decoratie. Dit omdat het kleine onderdelen bevat en het voor verslikking of verstikking kan zorgen. Mocht er toch mee gespeeld worden kunnen de kleine stickers loslaten. Ten alle tijden dienen de stickers te worden verwijderd door de klant zelf voordat er met het speelgoed gespeeld gaat worden.

De (handgemaakte) producten van Made by Chan bevatten kleine onderdelen. Wij raden ten strengste af dat baby`s en kinderen alleen zijn met onze producten.
Mocht er schade aan het product zijn door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid, heeft u recht op schadevergoeding wat maximaal het bedrag is van het bestelde en betaalde product.

9.2 Website
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Made by Chan kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Made by Chan is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.

Made by Chan is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden aangegeven. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Made by Chan zo spoedig mogelijk worden aangepast.
Made by Chan kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

10. Overmacht
Made by Chan is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting ten opzichte van de klant in geval van overmacht. Onder overmacht verstaat Made by Chan omstandigheden die niet te wijten zijn aan de schuld van Made by Chan. Made by Chan heeft in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. Made by Chan zal u dit altijd schriftelijk meedelen.

11. Privacy
Bij het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met de privacyverklaring zoals deze op 18-09-2018 is opgesteld door Made by Chan. De privacy verklaring is te vinden op de website.

12. Vragen / klachten
Made by Chan streeft naar tevreden klanten. Wanneer u vragen of klachten heeft over de diensten en/of producten van Made by Chan, dan wordt Made by Chan daar graag per email van op de hoogte gebracht. Voor vragen/klachten mail naar madebychan@outlook.com. Wij streven ernaar om te antwoorden binnen 48 uur na ontvangst van de vraag/klacht. Wanneer een voorval om nader onderzoek vraagt, dan zullen wij u laten weten hoe e.e.a. verloopt. In alle gevallen zullen wij onze uiterste best doen om de klacht z.s.m. op te lossen.
Klachten worden tot 30 dagen na aanschaf van een artikel in behandeling genomen.

13. Copyright en merkrecht
Alle rechten voorbehouden. Niets uit de gehele website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Made by Chan.

14. Overige bepalingen
Op overeenkomsten tussen Made by Chan en de klant waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.Bijlage I: Modelformulier voor herroeping


Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

- Aan: [ naam ondernemer]
[ geografisch adres ondernemer]
[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]
[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]

- Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*
de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*
de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,
herroept/herroepen*

- Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

- [Naam consumenten(en)]

- [Adres consument(en)]

- [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)


* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2022 Made by Chan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel